Lepsza akcja niż rozdawanie maseczek Na maseczkę to każdego stać jak nie dostanie to kupi a badania nie wykona Są co prawda miejsca gdzie można wykonać ale koszty ponad 500 zł i jeszcze trzeba jechać do Łodzi Wspierajmy tą akcję Bezpieczeństwo najważniejsze
A Krzysztof Ch. jak przystało na dobrego gospodarza schował się do szafy i nie pojawia się nawet w urzędzie
80% testów daje wynik fałszywie pozytywny więc nie wiem czy jest się z czego cieszyć...
No w powiecie sporo przypadków to niech robią. Tylko czytałam, że te wymazy to sobie można...
Dobrowolne wpłaty radnych ekipy rządzącej w mieście - niewykonalne
Nie po to się dorwali do diet i innych profitów by się nimi dzielić z naiwnymi wyborcami
Wychodzę na dwór zapalić fajkę, ale przypomina mi się, że muszę mieć maskę i nie mogę. Wracam do domu.
Brawo dla Radnych Powiatu którzy się wykazali i przekazali pieniążki na ten cel!! Może inni radni z gmin też by się dołożyli?
A ludziom i tak wiecznie coś nie pasuje. Choćby przysłowiowy tyłek masłem smarował, gwiazdkę z nieba sięgnął to i tak będzie coś nie tak. Poprostu Polak to już taki typ !!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!