Przestańcie ludzi straszyć! Nagle ludzie przestali umierać na raka, choroby serca, teraz wszyscy na wymyśloną grype umierają.
wypadaloby napisac czy ci Panowie faktycznie zmarli na kowid czy mieli choroby współistniejące..... Ludzie umierali, umieraja i umierac beda a statystyki (wszytsko podciagniete pod kowid) sa wielce zaklamane!!!!! Jak to rozumiec, czy czytajac artykul mam sobie sam przyporzadkowac wiek?? wypadaloby rzetelniej i szczegolowo:
"jednego dziecka, pięciu młodych kobiet, siedmiu kobiet w średnim wieku, dziesięciu kobiet w starszym wieku, jednego nastoletniego chłopca, pięciu młodych mężczyzn, pięciu mężczyzn w średnim wieku oraz siedmiu mężczyzn w starszym wieku. Są to osoby w wieku od 6 do 97 roku życia"
dobrze ze nie mam televizji, jestem spokojniejszym i zdrowszym a media nadaja, strasza.....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!