Krystyna Janda położyła głowę pod topór w słusznej sprawie. I chyba po raz pierwszy hejt nie poszedł na marne. Miało być propagowanie szczepień i jest takie, o jakim nikt nie marzył. Szkoda Jandy i nie wiadomo, czy "nie ma tego złego...", czy "cel uświęca środki".
Niebawem trumny w biedronce będą w promocji.kup 2 a 3 za złotówkę
To mi przypomina PRL statystyki też zawyżano od gminy po stolicę tylko tu jest mała różnica ze zgonami na Covid. Dlaczego w szpitalach są takie naciski jak sie przyjmuje chorego żeby wpisać podejrzenie to Covid bo za takiego pacjenta szpital ma większą kasę. W przypadku gdy pacjent umarł nie na wirusa usilnie sie namawia rodzinę by w akcie zgonu wpisać powód umarł na wirusa. jak widać to celowa gra obliczona na zastraszanie społeczeństwa po to by go łatwiej zniewolić a cała ta plandemia głupoty ma zasięg światowy celowo pod egidą WHO a tak naprawdę chodzi o reset gospodarczy i nowy ład o czym mówi nasz Premier Morawiecki . Na tego wirusa chorowaliśmy już wcześniej i nikt uwagi do tego nie przywiązywał aż tu nagle z dnia na dzień pandemie ogłaszają.
Na pewno nikt jeden od drugiego sie nie zaraża gdy by tak było ludzie padali by na ulicach ale tak nie jest i sam miałem kontakty z osobami rzekomo zarażonymi i nic do tego trzeba dodać ,że test PCR nie jest do wykrywania żadnego wirusa a do prac laboratoryjnych i celowo go się używa bo pokazują fałszywie dodatnie wyniki w ponad 90 % i na tej podstawie terroryzuje się społeczeństwo. Z moich obserwacji od 2015 roku osoby z rodziny chorowały na tego wirusa i znajomi i jakoś lekarze rodzinni maseczek nie używali ,osoby te trafiały na oddział zakaźny miedzy innymi w mieście i tu nie potrafili określić co pacjentowi było to o czym to świadczy nie będę kończył ...
Władze powinny przeprowadzić testy przesiewowe wszystkim mieszkancą bo
Moim zdaniem te dane (o ile są choć częściowo prawdziwe) dowodzą, jaką mamy służbę zdrowia w Piotrkowie. Zawsze miałam gęsią skórkę na myśl, że ktoś z moich bliskich miałby korzystać z pomocy medycznej w naszych szpitalach. Sama też spotkałam się z wieloma absurdalnymi sytuacjami i błędnymi diagnozami..... niestety .... Oczywiście są wyjątki potwierdzające regułę i ta opinia jest mocno uogólniona, bo zetknęłam się również z pojedynczymi przypadkami prawdziwych lekarzy z powołania, ale to niestety rzadkość :( Życzę zdrowia!
Szczepienia powinny być przymusowe bo z ciemną masą trzeba krótko. Zaraz zaczną się burzyć antyszczepionkowcy, płaskoziemcy i innej maści dewianci, a i jeszcze szamani
Każdy powinien zaszczepić się na własną odpowiedzialność. W przypadku problemów i komplikacji powinien później mieć pretensje do siebie.
Każdy ma wolną wolę i wolny wybór.
To wina Tuska, lekarzy albo nauczycieli. Wybierzcie sobie. Bo przecież nie rządu.
wczoraj 52, a dziś 0. Ani jedna, ani druga dana nijak ma się do rzeczywistości.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!