Pokazać ryje publicznie i zasądzić prace s[połeczne przez 5 lat po 8 godzin dziennie a do tego napis dobrze widoczny na plecach za co jest ukarany
Obawiam się, że dopóki takie łachudry nie zapiszą się do KOD-u, nie będą się wypowiadać na temat TK, nie pójdą na żaden "czarny marsz", ani inną manifestację w proteście przeciwko poczynaniom rządu itp., obecna władza się za nich porządnie nie weźmie. A szkoda!... Przydałoby się np. na początek solidne pałowanie! Ja mam tutaj gdzieś prawa człowieka itp., takich złamanasów powinno się po prostu gnoić bez żadnych skrupułów!
Jakich znajomych ma tego nie wiem ale niektóre mieszkańcy WSI widzą lepiej od innych , bo znajomy to może być z pracy po sąsiedzku lub z widzenia . Ale na wsi jak się kogoś zobaczy raz a potem drugi to już jest znajomy- co za !!!!!!!!!! broń elektromagnetyczna na wsi ma się dobrze!!!!
~wwww (Gość) - jakie ma sumienie to nie wiem- ale jak ci skopią nowy samochód to nigdzie tego nie zgłaszaj bo nie wiemy jakie masz sumienie!!!!
Pokazać ryje żeby wszyscy mogli poznać owych mocarzy a nie 5 lat darmo jeść dawać!
chętnie z tymi brykami wyskoczył bym sobie pojedynczo na solo
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!