w polsce sa za niskie kary,to cos okropnego tak znecac sie nad drugim czlowiekiem powinni dostac 25lat za te oby dwa czyny
Czyli pewnie za to im wisiał kasę. Chciał sobie gówniarz poćpać "na krechę", dobre... :) No to faktycznie musieli się uciec do bezpośrednich metod ponaglających, bo odzyskanie kasy za taki towar drogą tzw. oficjalną (czyli poprzez komornika) w grę nie wchodziło. :))
A co grozi za niespłacanie długów? Nie podpada to czasem pod wyłudzenie?! Ten piętnastolatek powinien również stanąć przed sądem razem z tamtymi trzema. Nie ma, kurde, zmiłuj...
Chory człowieku! Skąd wiesz, że ten chłopak "wisiał" im kasę za narkotyki? Ty też powinieneś teraz odpowiadać za podżeganie. Nie pisz więcej takich tekstów głupcze.
Wykoncypowałem to sobie na podstawie danych z artykułu:
A może od nich na pączki w szkole pożyczył, bo głodny był? Nie ośmieszaj się.
Jakie podżeganie? Chodzi o sprawiedliwość. Jeśli ja na przykład wisiałbym jakiejś mafii milion, a pomógłbym wsadzić ich do pierdla, to przecież wzbogaciłbym się o ten milion w nieuczciwy sposób, prawda? Nie wiem, ile był im winien, ale nawet jeśli oni pójdą siedzieć, to dług powinien im oddać.
A tak poza tym, to uważam gnoja za debila, skoro prowadził jakieś interesy z podejrzanym elementem. A debila powinno się zawsze ujebać za młodu, jak najwcześniej. Bo wtedy jest szansa, że się jeszcze ogarnie. Jak takiemu będzie się puszczać płazem, to w piórka obrośnie, a potem będzie normalnym ludziom na głowy wchodził. A z treści jasno wynika, że ten młodzian to modelowy kandydat na patologię.
Tak się wszyscy litujecie nad losem chłopaka. Ale gdyby zalegalizować miękkie narkotyki to nie byłoby mowy o podobnym incydencie... Jak ktoś napisał, za pączki w szkole by go nie pobili..
Do ~hhghgji czytam ze zrozumieniem prawdopodobnie było tak jak pisze Al wisiał im kase za narkotyki i nie uwierze że sam też nie próbował.....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!