metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Nie skontrolowany ~Nie skontrolowany (Gość)01.08.2013 10:17

Przepraszam bardzo ale w wtorek jeżdziłem cały dzień po mieście w różnych sprawach w szczególnośći w godzinach 14-21 i jakoś mnie nikt nie skontrolował

00

mala668 ~mala668 (Gość)01.08.2013 10:47

To tylko znów pod publikę

"Nie-skontrolowany" napisał(a):

00

bobi ~bobi (Gość)01.08.2013 11:39

Raczej po kasę z ich portfeli bo i pewnie za brak światełek kwitek został wypisany :(

00

YARO ~YARO (Gość)01.08.2013 12:48

Przepraszam bardzo ale w wtorek jeżdziłem cały dzień po mieście w różnych sprawach w szczególnośći w godzinach 14-21 i jakoś mnie nikt nie skontrolował

bardzo mi przykro. Łączę się z Tobą w bólu. Trzymaj się!!!

00

luzik ~luzik (Gość)01.08.2013 16:01

Od kiedy przepisy pozwalają kontrolować uczestników ruchu drogowego ludziom pracującym w WORD ???

00

jajaja ~jajaja (Gość)01.08.2013 18:42

Wiesz, najważniejsze w takich chwilach to świadomość, że nie jesteś sam. Ja również Cię wspieram. Jesteśmy z Tobą.
Do wszystkich!
Dajcie jakiś wyraz solidarności @Nie skontrolowanemu, będzie mu łatwiej w tych trudnych chwilach.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat