A u nas podobno na ul.Wojska Polskiego mamusia jakiegoś prokuratora sobie dorabia handlując tytoniem i co nietykalna jest tyle czasu i namierzyć jej nie mogą ?? Sąsiedzi między sobą gadają i jeszcze nikt sprawy nie zgłosił ??
Jak mam ponad 10 l różnego rodzaju nalewek w słoikach, karafkach i butelkach bez akcyzy, to jest to nielegalny alkohol ?
A jak będę miał ochotę dobrać wódę przepalanką na wesele dziecka, to też będzie nielegalny alkohol ?
Ludzie ! Nie dajcie nabijać się w butelkę. Jeżeli nie potraficie sami się bronić, to nic nie podpisujcie, nie składajcie żadnych wyjaśnień do czasu porozumienia się z adwokatem.
Rz,ad sam tworzy szarą strefę zamiast obniżyć akcyzę i podatki to robi sie na odwrót a policja zamiast pilnować porządku tropi to czego nie powinna bo przy niskich cenach alkoholu szarej strefy by nie było
A skąd wiadomo że nielegalny ten alkohol. Może gostek nie lubi opakowań firmowych i przelał w plastiki, bo tak lubi. Ciekawi mnie czy policjanci wożą ze sobą eksperta smakosza, który na miejscu przeprowadza analizę i bada ciecz organoleptycznie i czy wywieźli alkohol z posesji, a wtedy w radiowozie to już mogą dziać się różne chocki klocki.
Ja tego nie rozumiem- jak może stracić skarb państwa skoro to wszystko nie było własnością skarbu państwa. Niech Policja zajrzy na,, domy magistrackie ' i sprawdzi kto tam handluje spirytusem od kilkunastu lat i rozpija mieszkańców.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!