Oglądałem w TVP sport , bramka i obrona super przechwyt i szybka kotra bajka . Czoła drużyna gra niema przestoju .Proszę tak trzymać !!!
Pytanko? Czemu autorzy artykułów pomijają składy drużyn przeciwnych. Tak jest z opisem spotkań męskiej i kobiecej drużyny. Brak wiedzy czy szacunku?
Co to za gość w sweterku przed kamerami wręczył nagrodę Sarneckiej?.
Czytam te wypociny że prezes ma mało kasy. Ja mam inne pytanie czy Piotrów jako miasto stać na superligę męską i żeńską. Może trzeba być brutalnym i powiedzieć dość niech któraś z drużyn ma mocne wsparcie miasto plus sponsorzy i bić się o mistrza. A następna rzecz to fajnie że jest taki prezes bo dziewczyn już dawno by nie było.
Piotrkowianin przejmie Piotrcovię i będzie po problemie z finansowaniem klubów, bo będzie jeden klub. Decyzja zapadła w kuluarach.
Coraz więcej zawodniczek głośno mówi o odejściu do klubów w których więcej płacą. Taka kolej rzeczy. Trzeba jasno powiedzieć, że prezes i tak bardzo ładnie wszystko poukładał i zbudował najlepszą drużynę od wielu lat w Piotrkowie. Myślę że prezes ma plan rezerwowy na eksodus najlepszych zawoodniczek.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!