A w powiatowym centrum matki i dziecka od ponad miesiąca są kontenery umiejscowione z tylu szpitala. Co prawda nie używane, nawet prądu nie mają podłączonego, ale są. I o tym artykułu nie ma.
To tylko wszystko pięknie wygląda a ogólnie człowieka omijają ludzie zostali bez opieki lekarzy itd
To na ile lat zaplanowano pandemię ? Wcześniej była przedszczepienna, a teraz będzie poszczepienna ?
Zamiast stawiać kontenery to natychmiast otworzyć przychodnie i zacząć leczyć Polaków, bo to obowiązek państwa w stosunku do obywateli.
W niektórych miastach budują kontenery dla osób unikających płacenia czynszu. Może taki pomysł u nas? Albo płacisz albo osiedle kontenerów. A mieszkanie zlicytować i sprzedać komuś, kto będzie płacił.
Dla nas kontenery A dla wielkiego ojca Tadeusza miliony tak trzymać przepiękna dobra zmiano
Chcę taki dla mojego starego bo ostatnio liche wypłaty mi przynosi z tego hearinga.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!