Mam nadzieję, że czerwoni ze zdjęć poczytają komentarze, które są pod artykułem i dadzą sobie spokój raz na zawsze!!!
P.S. Po przeczytaniu komentarzy widzę,że Polacy to mądry naród dumny jestem!!!
Piękne, czerwone, przemoknięte i przewiane. Tak jak elektorat.
Jak obserwuje to uliczne ożywienie to stwierdzam, że kampania wyborcza się rozpoczęła. Czas na kobietę jako prezydenta Piotrkowa!
Widzę tam panią która "uwalila" bez żadnych skrupułów klub są na Zamurowej...czy za to odpowiedziała?
A ta konstytucję i konkordat niezgodnie z nią to kto komuchy podpisał?
Jesteście dołującym marginesem i dobrze :)
Jak przyjdzie nowe i wymiecie Was i Waszych rosyjskich mocodawców to może będzie tu normalnie. A i nie jestem wyborca PiSu :)
Konstytucja jest dziurawa, ogólnikowa, która mówi, że i tak wszystko stanowi ustawa. Pis zmienia ustawy, czyli konstytucji nie łamie. Zresztą o uznania czegoś nie zgodnego z konstytucją jest Trybunał Konstytucyjny, którego zasady działania ustala ustawa, którą Pis sobie zmieni jak chce. Domyślnie wszystko jest zgodne z konstytucją, tak stanowi prawo. To, że mają pretensję do kogoś o łamanie konstytucji to mogą mieć do Kwaśniewskiego, który ją stanowił. Pis tylko ją stosuje.
z tych ludzi, którzy by ją przeczytali, myśle, że jeden na stu by jako tako zrozumiał, a ilu by potrafiło wiedze wykorzystać nawet nie chce zgadywać, czy pan ostrowski tak dobrze zna konstytucję?
Jak SLD i PO wpuszcza tzw. uchodzcow do Polski to konstytucja będziecie się podcierać w lesie.Zapanuje prawo szariatu.
Panie Ostrowski - jest pan bankrutem politycznym, ale wciąż szuka pan okazji do wyższych poborów niż w szkolnictwie. Konstytucja TAK, ale nie Kwaśniewskiego!!!
Broni pan skostniałych układów - niech do pana dotrze, że najwyższy czas na zmiany!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!