Ciekawe co z tego dalej wyniknie? Konserwator bardzo zadowolony. Ciekawe po ile będzie metr kwadratowy? Powodzenia w odbudowie. Mogą być nawet biura.
Foto na stronie: http://sklave.manifo.com/foto-szopka
niech sie konserwator pochyli nad budynkami po drugiej stronie ulicy ( kino Czary, dawny hotel-siedziba pogotowia)
Przeczytaj, zanim skomentujesz:
A ja gratuluję obecnemu właścicielowi "Europy". Super panie właścicielu! Niech pan powiesi jeszcze parę szmat i mamy perełkę architektoniczną w centrum miasta. Swoją drogą - ten kto na takich warunkach zdecydował o sprzedaży takiego pięknego budynku to musi być wybitny strateg urbanistyczny. Jeszcze raz gratuluję "piotrkowskiemu biznesmenowi".
Czy ktoś może potwierdzić taką informację, że tę willę to zakupił Błaszczyński?
Również przyłączam się do gratulacji :))) Ps. Ładnie zarobi na placu jak się ten budynek zawali!
"Europę" oraz leśniczówkę na Wierzejach posiada ta sama osoba. Środki na wykupienie tych budynków pochodziły z uwłaszczeniowej puli poprzedniego systemu - umarzane kredyty i inne bankowe sztuczki. Chyba nie warto liczyć na jakiekolwiek pozytywne ruchy ze strony właściciela.
I co dalej Pani Beato Słodka-Bartłomiejczyk?...
Byłem tam wczoraj, czyli 27.07.2016r. i zastałem szczególny obraz nędzy i rozpaczy!!!
KTO ZA TO ODPOWIADA?
Może Pani to wie?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!