metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)14.01.2018 22:49

Wszystko dobrze, wiadomo że celem jest ochrona środowiska. Ale może warto byłoby zająć się dużo większym oroblemem tj. jakością powietrza? Problem ten jest poważniejszy bo nie dość że zatruwamy środowisko, to sami oddychamy tym paskudztwem oraz małe dzieci. Zamiast wycinać drzewa to sadzmy je. Będą oczyszczały powietrze. :)

21

elo ~elo (Gość)14.01.2018 14:03

Unia umie tylko podnosić podatki i nakazywać innym krajom swoje chore decyzje. Tusku co zrobiłeś dla Polski ??

74

gość ~gość (Gość)14.01.2018 11:59

Przykre że kupując ubranie również spotkałam się z opłatą za torebkę. Uważałam tylko, że przy kupowaniu produktów spożywczych gdzie rzeczywiście pakuje się wszystko w jednorazówkę trzeba uiścić opłatę.

61

derty ~derty (Gość)14.01.2018 11:19

dawniej w papier pakowali i było git. Mleko w butelkach i nie było problemu. Ktoś wymyślił plastikowe torby i butelki i zbił majątek. Ja mam torbę materiałową i jest ze mną od 20 lat

170

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat