metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotrkowianin Piotrkowianinranga03.08.2012 14:35

"ares1" napisał(a):
Już ta osoba tam nie pracuje.

Masz problemy z czytaniem? Przecież napisał:

Cytuję:
z byłą red.

00

ares1 ~ares1 (Gość)03.08.2012 14:55

"Piotrkowianin" napisał(a):
Masz problemy z czytaniem

Zaraz zaraz przyjacielu!
Ta osoba nie pracuje już jako asystent rzecznika czy jak to tam zwał a o to chodziło sowie!Zle się wyraziłem a ty już sie unosisz :)))

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga03.08.2012 15:47

"ares1" napisał(a):
Ta osoba nie pracuje już jako asystent rzecznika czy jak to tam zwał a o to chodziło sowie!Zle się wyraziłem a ty już sie unosisz :)))

A skąd ta informacja, bo wg strony UM nadal tam pracuje: http://www.bip.piotrkow.pl/index.php?idg=2&id=1005&x=36&y=8

Cytuję:
Organy > Komórki organizacyjne > Komórki podległe bezpośrednio Prezydentowi Miasta > Zespół Rzecznika Prasowego
1.
Zespół Rzecznika Prasowego
Zespół Rzecznika Prasowego Prezydenta Miasta - Koordynator Zespołu
- Elżbieta Jarszak

e-mail: rzecznik@piotrkow.pl
tel. 732 77 93; 732 77 18
Pasaż K. Rudowskiego 10, p. nr 102

00

BYKOM STOP! ~BYKOM STOP! (Gość)03.08.2012 18:03

"Piotrkowianin" napisał(a):
A skąd ta informacja, bo wg strony UM nadal tam pracuje: http://www.bip.piotrkow.pl/index.php?idg=2&id=1005&x=36&y=8[/cytat]
BIP to sobie wsadź w... pip!
Ta Pani, kiedyś reporterka Radia Piotrków, po trwającej 5,5 roku pracy w magistracie, pożegnała się z zespołem rzecznika prasowego prezydenta Piotrkowa. Dotychczasowa koordynator zespołu od 1 sierpnia 2012 roku została na pełny etat redaktor naczelną "Informacji Piotrkowskich" MOK. Tak, tych "Informacji".

00

Nowy komentarz

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat