metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
~świąteczny gość ~~świąteczny gość (Gość)04.11.2013 07:54

"..." napisał(a):
Miasto nie wyrobi z odszkodowaniami...

Właścicielem mostu nie jest miasto tylko Generalna Dyrekcja Dróg Krajowych i Autostrad - bogata firma, starczy na odszkodowania.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga04.11.2013 08:08

"..." napisał(a):
Miasto nie wyrobi z odszkodowaniami...

Nie miasto, tylko GDDKiA. Most jest częścią drogi krajowej nr 12, którą zarządza GDDKiA. Miasto Sulejów nic do tego nie ma.

00

urwał ~urwał (Gość)04.11.2013 18:08

Stasiek tak przprasza mieszkańców za niedogodności zw. z budową jakby to on ten most remontował i swoim nazwiskiem firmował tą pseudo modernizację. Zgadzam się z przedmówcami dla pieszych jest bardziej niebezpiecznie niż było

00

ja_xx ~ja_xx (Gość)06.11.2013 12:20

Również uważam, że te metalowe barierki są niebezpieczne dla przechodniów, nie wspomnę już o przejeżdżającym rowerze. Na dodatek paskudnie to wygląda i znacznie zwęziło chodnik.
Nie mogli zrobić takich jak są w Uszczynie (te żółte)? Byłoby dużo miejsca i znacznie bezpieczniejsze.

00

Kos ~Kos (Gość)07.11.2013 08:11

"ja_xx" napisał(a):
Nie mogli zrobić takich jak są w Uszczynie (te żółte)? Byłoby dużo miejsca i znacznie bezpieczniejsze.

W tym kraju nie robi się co by było lepsze tylko co się bardziej opłaca.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat