metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ja ~ja (Gość)23.02.2022 16:02

Brakuje pieniążków dla partyjnych pociotków ulokowanych w kopalni, elektrowni o raz w przyległych spółkach i trzeba likwidować drużynę piłkarską?

54

jolasia ~jolasia (Gość)24.02.2022 16:04

To jest nagroda za handel meczami , ustawianie wyników i życie ponad stan za publiczne pieniądze . Mam nadzieje że już nigdy ten klub sie nie podniesie po upadku .

34

Truś ~Truś (Gość)23.02.2022 16:31

Polonia Piotrków niech przejmie licencję.

111

ŁKS = Łomża ~ŁKS = Łomża (Gość)24.02.2022 23:36

Wcale mnie to nie cieszy, bo to klub z okolicy, ale tak się śmiali z Widzewa jak był w podobnej sytuacji. To teraz mają ????

22

Pyk ~Pyk (Gość)25.02.2022 15:56

Piotrków Widzew Concordia

41

bełchatowianin ~bełchatowianin (Gość)23.02.2022 15:33

Ale posłanka Małgorzata Janowska (PiS) z Bełchatowa ogłaszała już kilkukrotnie sukces w postaci sponsorów!!!! Czyżby jej słowa były nic nie warte?

83

Jar ~Jar (Gość)26.02.2022 11:51

GKS Bełchatów był źle zarządzany i to jest tego efekt! Kiedy były duże pieniądze nie myślano o przyszłości klubu tylko o własnych kieszeniach. Kiedy pis objął władzę ograniczył finansowanie i kasę wyprowadził do Stali Mielec przyczyniając się tym do upadku klubu. Nikt nie protestował z posłów, senatorów, związków zawodowych itd!!!

21

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat