metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kuba ~kuba (Gość)02.05.2013 12:14

strazy miejskiej odszedł obowiązek może się teraz wezmą za psy.

00

Gość ~Gość (Gość)02.05.2013 15:11

Pomyśleć, że za moje ciężko zarobione pieniądze i płacone podatki muszę utrzymywać taką bandę nierobów co tylko g... wąchają lub na kebaba jeżdżą służbowym autem, a jak się wzywa ich do pomocy to droga z HQ do mnie zajmuje im godzinę, a w rzeczywistości trwa 5 minut.
Liczę, że ta bezużyteczna jednostka zostanie rozwiązana i to w najbliższym czasie, a prawdziwa służba policyjna dofinansowana poprzez przesunięcie funduszy.

00

S.T.A.N.K ~S.T.A.N.K (Gość)02.05.2013 19:25

Szkoda tych szambonurków,niepotrzebnie likwidują przyszłościowe etaty.

00

Redaktor Maj ~Redaktor Maj (Gość)02.05.2013 19:47

Cytuję:
Inspekcja prowadzona jest przez Straż Miejską wspólnie z pracownikami spółki Piotrkowskie Wodociągi i Kanalizacja oraz urzędnikami Referatu Ochrony Środowiska Urzędu Miasta.

Jeden umie czytać, drugi pisać a trzeci?
http://naszpiotrkow.blogspot.com/

00

koloo ~koloo (Gość)02.05.2013 22:43

co to znaczy ... regularność...??? Jak ja z przydomowej oczyszczalni wybieram raz na 4 lata to to jest regularnir czy nie???

00

Zbulwersowany Środowiskiem ~Zbulwersowany Środowiskiem (Gość)02.05.2013 22:47

Debilizm!
Zużywam 10 m3 na rośliny ogrodowe (^ iesięcy 0 jestem bogaty i mam was gdzieś) - rzadko kiedy jestem w domu - okaż, papier że wybrałeś szambo - spadać - dajcie podstawę prawną - ustawę, rozporządzeni i pełną wykładnię prawa
Zużywam 10 m3 na dom (co cykl) - rzadko kiedy jestem w domu - okaż na 10m3 papier - barany - wiecie co to jest parowanie - nie będę okazywał takiego papieru - sami zróbcie sobie papiery przy odpowiedniej temperaturze, zawsze adekwatnie od pory roku i temperatury w danym roku.
Zużywam 10m3 wody - barany - wiecie ile wody pruje przy instalacji CO2 - nie będę okazywał papairu na wywóz nieczystości płynnych przy, np. pompce
Zużywam 10 m3 i wywożę płyn - dajcie podstawę prawną do kontrolowania firmy, która wywozi mi ten płyn, bo ja mogę pokazać umowę, ale zamażę usługodawcę na kopii, on mi nie dał takiego uprawnienia, a ja jemu co d kontroli Waszej u Niego!
Powaliło Was!

00

aaaaaa ~aaaaaa (Gość)03.05.2013 08:31

"Gosc" napisał(a):
~Gość (Gość)

A co "gościu"? Wypuściłeś prywatne gówno do ogólnego rowu, że tak ci te działania przeszkadzają? Macie rację w większości narzekając na obecne rządy, za bardzo was rozpuszczono, tylko daj i zrób,z szamba do rowu, z pojemnika do lasu, z pięknego autka na ulicę itp., a potem narzekanie, że brud i smród, że się ktoś czepia i słusznie pozamykać powinni tych wszystkichflejtuchów-hipokrytów!

00

gość ~gość (Gość)03.05.2013 08:49

"kuba" napisał(a):
strazy miejskiej odszedł obowiązek może się teraz wezmą za psy.

Za psy niech się wezmą ich właściciele, wygląda na to, że nasza demokracja i wolność, wyraża się jedynie w "robię, co chcę"...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat