metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
cieciorka cieciorkaranga01.09.2010 09:42

"Krzysiek-" napisał(a):
http://www.agronews.com.pl/pl/5,11,6407,barbarzynska_konina.html[/cytat]
A to tak na marginesie: Rzeź, to rzeź! Barbarzyństwo, to barbarzyństwo! Moralnie w każdym przypadku powinny być poddawane takiej samej ocenie, według takich samych kryteriów. Nie rozumiem dlaczego względy estetyczne, czy uwarunkowania kulturowe mają decydować o tym, które zwierzę zarzynamy, a którego nie! Koń, delfin, szczeniaczek są "cacy", więc o nie walczmy, a świnka jest "be", więc ją dajmy pod nóż? Bardzo wygodne podejście...

00

olenka ~olenka (Gość)12.02.2012 15:51

Nie wiem jak ktoś może się tak znęcać nad zwierzętami, ja jestem temu w 100% przeciwna. Przecież zwierze to nie zabawka!
Jak tak można? To jest niedorzeczne.
Dla mnie to nieistotne czy koniki są zdrowe czy chore, chętnie zaopiekowałabym się jednym z nich. Niestety nie mieszkam w tej miejscowości, tylko w Poznaniu. Chciałabym się dowiedzieć czy jest możliwość dowozu konika do mojej miejscowości? Oczywiście zapłaciłabym za dowóz.
Czy jest również możliwość zrobienia więcej zdjęć konikom i przesłania na adres E-mail?

10

olenka ~olenka (Gość)12.02.2012 16:07

Jak ktoś może tak postąpić ze zwierzętami. To jest straszne!
Ja w 100% jestem temu przeciwna. Przecież zwierze to nie zabawka! Jak tak można?
Chciałabym zaopiekować się choćby jednym z koników.
Niestety nie mieszkam w tej miejscowości, tylko mieszkam w Poznaniu a dokładnie w Opatówku.
Czy jest możliwość dowozu 1 konika do mojej miejscowości?
Oczywiście zapłaciłabym za dowóz.
Czy można byłoby zrobić więcej zdjęć koników i wysłać na adres E-mail ?

10

Tartu Tarturanga12.02.2012 17:06

Ludzie straszne rzeczy robią - zarówno zwierzętom jak i innym ludziom

00

Agata ~Agata (Gość)04.04.2012 17:29

Wiecie jaki jest kontakt tutaj?
Bo ja bym chętnie takiego konia zdrowego zadoptpwała.

00

luna ~luna (Gość)15.08.2012 20:11

Nie ma innej rady żeby oduczyć takiego bestialstwa wobec zwierząt,jak tylko potraktować ich właścicieli tak samo jak oni traktują zwierzęta...Jeżeli postoi taki chociaż tydzień z wrośniętym kantarem w gębie,to może zrozumie co czuje zwierzę...Nienawidzę ludzi,którzy pastwią się nad słabszymi od siebie a szczególnie nad zwierzętami,istotami całkowicie zależnymi od nas.

10

klaudia ~klaudia (Gość)23.08.2012 12:55

czy jest czarny koń

00

Sumoka15velma ~Sumoka15velma (Gość)27.10.2012 13:09

Super napewno jakoś w tym pomogę!

00

taki jeden ~taki jeden (Gość)27.10.2012 14:25

"Sumoka15velma" napisał(a):
Super napewno jakoś w tym pomogę!

"klaudia" napisał(a):
czy jest czarny koń

Ludzie... Czytajcie daty artykułów !

00

Wiola ~Wiola (Gość)19.01.2013 20:12

Czy te konie są jeszcze do adopcji ?
Czy juz zostały adoptowane wszystkie ?

10

Nowy komentarz

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat