Nie wiem jak ktoś może się tak znęcać nad zwierzętami, ja jestem temu w 100% przeciwna. Przecież zwierze to nie zabawka!
Jak tak można? To jest niedorzeczne.
Dla mnie to nieistotne czy koniki są zdrowe czy chore, chętnie zaopiekowałabym się jednym z nich. Niestety nie mieszkam w tej miejscowości, tylko w Poznaniu. Chciałabym się dowiedzieć czy jest możliwość dowozu konika do mojej miejscowości? Oczywiście zapłaciłabym za dowóz.
Czy jest również możliwość zrobienia więcej zdjęć konikom i przesłania na adres E-mail?
Jak ktoś może tak postąpić ze zwierzętami. To jest straszne!
Ja w 100% jestem temu przeciwna. Przecież zwierze to nie zabawka! Jak tak można?
Chciałabym zaopiekować się choćby jednym z koników.
Niestety nie mieszkam w tej miejscowości, tylko mieszkam w Poznaniu a dokładnie w Opatówku.
Czy jest możliwość dowozu 1 konika do mojej miejscowości?
Oczywiście zapłaciłabym za dowóz.
Czy można byłoby zrobić więcej zdjęć koników i wysłać na adres E-mail ?
Wiecie jaki jest kontakt tutaj?
Bo ja bym chętnie takiego konia zdrowego zadoptpwała.
Nie ma innej rady żeby oduczyć takiego bestialstwa wobec zwierząt,jak tylko potraktować ich właścicieli tak samo jak oni traktują zwierzęta...Jeżeli postoi taki chociaż tydzień z wrośniętym kantarem w gębie,to może zrozumie co czuje zwierzę...Nienawidzę ludzi,którzy pastwią się nad słabszymi od siebie a szczególnie nad zwierzętami,istotami całkowicie zależnymi od nas.
Ludzie... Czytajcie daty artykułów !
Czy te konie są jeszcze do adopcji ?
Czy juz zostały adoptowane wszystkie ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!