Ciekawe kto wygra przetarg na wywóz odpadów skoro jak nie w okolicach juko płoną śmieci to teraz na żelaznej . Pewnie wzrosną ceny odbioru odpadów . Macie takie tereny inwestycyjne na obrzeżach Piotrkowa przy trasach zróbcie normalna spalarnie tak jak za granicą mają czy w jednym mieście w Polsce i spokuj będzie A nie że tak jak do tej pory było
,,Prezydent Juliusz Wiernicki podkreślił, że ze względu na liczbę składowanych odpadów Urząd Miasta Piotrkowa nie jest w stanie kontrolować składowiska śmieci, taką odpowiedzialność ma Urząd Marszałkowski województwa łódzkiego.,,
Ludzie segreguja te śmieci, bo to niby ekologiczne. Pieczołowicie firmy, zwożą je w jedno miejsce i to się pali, nie przekraczając norm. Gdyby spili to wpuecu lub kuchni, też nie przekroczyliby norm, i nie byłoby pożaru.
Coś mi się zdaje że z wyborem Prezydenta mieszkańcy popełnili Wielki Błąd
Gość słabiutko sobie radzi, chyba że w potancowkach w rynku
Kto robił pomiar mgiełki dymnej, potrzebuję expertyzy w okresie grzewczym spalin mojego koksownika,mogę się założyć że będzie nie dopuszczalne przekroczenie
Jak takie kozaki jesteśta to samo otwórzcie śmietnisko i wtedy zobaczymy cwaniaki.
Prezydent powinien w trybie natychmiastowym rozwiązać z Hakiem wszystkie umowy na działalność z których firma się nie wywiązywała nie robiąc bieżącego odprowadzania odpadów.
12 TYŚ TON koło osiedla? To wygląda jakby wszyscy czekali na "samo zapłon"
Monitoring by wiele wyjaśnił, a instalacja p. poż. mogłaby zapobiec tak dużemu pożarowi!? To powinno byś w standardzie na każdym składowisku śmieci!? Pytanie techniczne kto te posortowane odpady, sprasowane w bele odbiera!?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!