Zaniepokojony - jesteś niesprawiedliwy. Pan Radny Dziemdziora jest człowiekiem bardzo aktywnym i sporo zrobił dla naszego miasta. Zostało to zauważone przez mieszkańców i nieprzypadkowo dostał przecież tytuł Piotra. Nie wiem też, czy nie jest to JEDYNY (oby nie!) radny,, który zdaje mieszkańcom szczegółowe relacje z tego, co zrobił w Radzie Miasta, z czym wystąpił itp i to odkąd tylko radnym został. Mieszkańcy bloków na os. SŁowackiego znajdowali i znajdują bardzo często w skrzynkach pocztowych tego typu relacje radnego.
Uważam, że to zdecydowanie radny, który ma najbliższy kontakt ze swoimi wyborcami. Bądź sprawiedliwy i obiektywny, nawet, jeśli osobiście nie lubisz tego pana.
Nie wiem, jak groźne treści musi zawierać mój komentarz, skoro wcale się nie pojawia.W ogóle odnoszę wrażenie, że rządzi tu kilka osób(zaledwie 2-3 ) o dość jednostronnych poglądach. Powtórzę więc to, o czym napisałam :
Uważam że Zaniepokojony powinien być sprawiedliwy i obiektywny. Pan Radny Dziemdziora zawsze był bardzo aktywny, to typ prawdziwego społecznika i mieszkańcy dostrzegli to, przyznając mu tytuł Piotra. Jest to bodajże jedyny radny, który odkąd jest w Radzie Miasta ,umieszcza w skrzynkach pocztowych swoich wyborców szczegółowe relacje z tego, co zrobił, i co jeszcze zrobić zamierza. Jest to, moim zdaniem , radny znajdujący się najbliżej swoich mieszkańców. Pracował na rzecz miasta od dawna (słynne "objazdy rowerowe"),dlatego Zaniepokojony, zdobądź się na sprawiedliwość !
Prawda, Janek taki jest.
Prawda, więc takim niech pozostanie.
Piotrków może wygrać, powiadacie?
Ale już nie z lewicą, bo po pojawieniu się kandydatury Mazura spadają lewicowe szanse lotem pikującym w dół. Z czym do gości?!
(Nie czynię aluzji do konferencji na lotnisku, tak mi się napisało.)
Ja tam nie wiem, gdzie miałaby się odbyć kolejna konferencja lewicy i w tym zakresie nic nie podpowiem.
Natomiast mam istotny pomysł na jedno z kolejnych, kampanijnych przedsięwzięć. Ale nie na konferencję akurat.
Dobrym oto wzorem w tym zakresie było sobotnie, przedstawienie historyczne w rynku, inscenizacja poświęcona sądowi nad Krzysztofem Arciszewskim w mieście trybunalskim, Piotrkowie. A co ludzi się naszło!
I teraz lewica powinna pójść za ciosem, organizując w tym samym miejscu, także najlepiej, w sobotę, spektakl historyczny, inscenizację poświęconą również Arciszewskiemu, ale... premierowi Tomaszowi Arciszewskiemu! Był on bowiem na początku XX wieku osadzony w więzieniu, w mieście trybunalskim, Piotrkowie! A co ludzi się znowu najdzie!
PS Czemu Arciszewski? Jak to, przecież, jak zawłaszczać sobie historię PPS-u, to już na całego!
annadeyas a czemu służyła ta konferencja?By pokazać umiejętność radnego czytania z mapy ?
Chyba z tego że pokazuje się w różnych miejscach PT z propozycjami zmian a nie siedzi za biurkiem bądz pokazuje się promując swoją osobę przy okazji na miejskich imprezach!
O jej strach się bać.Po pojawieniu się Marka blady strach padł na inne komitety wyborcze, podobno postanowiły że nie będą robić kampanii tylko przeznaczą pieniądze na cele charytatywne i zamkną się w domach czekając na koronację Marka. Nawet Krystofer płacząc i pomstując spakował walizy i szykuje się do odlotu.
Generalnie to przydałaby się debata kandydatów ....w telewizji.Oj działoby się,działo.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!