Dawałem, dam i będę dawał. Moja dwójka dzieci była badana sprzętem zakupionym przez WOŚP. Córka w 2000r zamiast w obskurnym , starym inkubatorze z lat 90 (akurat stały na korytarzu po wymianie), "dojrzewała w nowoczesnym zakupionym przez Owsiaka. Dziękuję!
"dlatego nie musisz mieć tego dnia drobnych, wystarczy twoja karta" Żenada ,grosza nigdy nie dałem i nie dam
Co najmniej 2 lata będzie musiała grać WOŚP by zbliżyć się do wydatku na nikomu niepotrzebne referendum zarządzone przez byłego prezydenta RP. No cóż - jedni lekką ręką potrafią wydać ponad 100 ml. złotych w kilka dni, a inni będą starali się "odrobić" tę stratę (może) w 2 lata.
Zapraszamy również na zbiórkę krwi z tej okazji, do Punktu Pobrań między 9:00 a 13:00. :)
https://www.facebook.com/events/397483107092140/
Ciekawe ile Jurek z tej kwesty sobie odłoży???Wie ktoś???No bo nikt mi nie powie że robi to charytatywnie :)))
gdyby pieniądze przeznaczone na igrzyska dla ludu, czyli WOŚP przeznaczono na cele tej zbiórki, to byłoby ich więcej niż te 50 milionów, które ostatnio wpadają do puszek.
Ja proponuję tym co pisza negatywne komentarze na WOŚP ze ( WOŚP jest to oszustwo i nie będą dawać "zlamanego grosza" ) to w nagłym wypadku kiedy bedziecie musili leczyć swoje dzieci nie korzystajcie ze sprzętu zakupionego z pieniędzy przeznaczonych na WOŚP. Bo wy nie wrzuciacie do puszki i korzystać z trgo nir musicie . Radzę sie troszkę zastanowić i spojrzeć na to z trochę innej strony. Pozdraw i am
Koncerty, licytacje... co jeszcze?
A może tak: koncerty obłudy, licytacje głupoty, festiwal pozerstwa i cwaniactwa?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!