Oj nagonka, tylko o Panu Sokalskim, nagonka na OSIR..., no trudno się mówi, ale z drugiej strony to ciekaw jestem ile Dżemik zażyczył sobie i ile dopłacono z kasyjii podatników.
Dżem raczej zarzyczył tyle co zawsze za koncert czyli powinno się dać zorganizować taki koncert na "jaju" za darmo. Ale niestety ktoś musi zarobić i jest odpłatny i za nasze pieniadze :D
Zespół sobie nie życzy za koncert tylko cały menagment i biorą 50 tyś, co jest normalną stawką, jak na formację tej rangi.
Ciekaw jestem bardzo tego koncertu w tym miejscu, z miejsca życzę powodzenia, żeby ogarnąć akustykę. Mam nadzieję tylko, że organizatorzy nie "posadzą" publiczności na krzesłach, bo to będzie śmieszne i sprzeczne nieco z klimatem koncertowym Dżemu. Jeszcze jakby to był akustyczny koncert to rozumiem, ale tutaj to nie przejdzie, a dwa to, że publika się trochę zorganizuje i będzie nieco bardziej aktywna niż na ostatnim koncercie w Piotrkowie.
Pozdrawiam :)
Prawdopodobnie przed koncertem będzie rozłożona na publiczności sektorówka z napisem DŻEM.
posiadam do sprzedania 2 bilety na koncert dżemu w atrakcyjnej cenie. tel.506 606 462
Ja bardzo przepraszam, ale "Dżem, jako "Dżem" nie istnieje. To, że syn naśladuje tatę, słyszałam już. Nie było miło.
a ja się wybieram będzie to miłe przeżycie to ciągłych występach Fakirów i innych Marysiek...
bilety można było zamówić w okolicach 20 sierpnia na gruperze - koszt 35 zł więc warto było
ok, więc było dobrze ale... mogło być lepiej zabrakło kilku kawałków... co to za koncert bez listu do m., skazanego na bluesa czy do kołyski?
a najgorsze jest to że jeszcze jeden bis wisiał w powietrzu ale niestety zaczęły się ruchy na widowni w kierunku wyjścia... obawiam się że zawinili tu ludzie którzy otrzymali bilety z zakładów pracy i siedzieli na siłę a zabrakło do kupienia dla prawdziwych fanów... no cóż niedługo koncert w Dekompresji...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!