Ten chór jest super, słyszałem go parę razy. Pozdrowionka dla p. Tomy
To fajnie, że komuś się chce! I to fajnie, że młodym się chce. A nie tylko TV i komp!
I to jest wielka rzecz a nie palenie trawki i pieczenie ciasta z haszyszem dla komendanta .Chwała wam za to. Pozdrawiam Andrzej
Rośnie serce jak się widzi młodych ludzi z pasją,zainteresowaniami, twórczych,poświęcających swój wolny czas dla innych, dających wzruszenie i pozytywne doznania estetyczne innym.
A nie wyciągających rękę i domagających sie wszystkiego tylko dlatego,że są młodzi, bez jakiegokolwiek wysiłku z własnej strony!
Tak, tak. Brawo! Przyłączam się do tych słów. Okazuje się, że jest (jeszcze!) normalna młodzież, że nie otaczają nas same tylko ćpuny, blachary, dody, peje i ci z krokiem w spodniach na wysokości kolan.
Brawo młodzież z II LO! Brawo!
Na wszystko jest miejsce, na ciastka z haszem jak i na wokalne popisy...
zgadzam się. Pani prof. Toma faktycznie robi niesamowite rzeczy z młodzieżą. świetnie się ich słucha, aż serce rośnie. ja sama jestem absolwentka tego liceum i wiele razy miałam okazję słuchac występów tego chóru. coś bardzo pozytywnego
Najlepsze liceum :-) jestem jego absolwentką z 2000 roku i do dzisiaj wspominam atmosferę, jaka panowała w tej szkole. Serdecznie pozdrawiam całe grono pedagogiczne.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!