hahahaahahhaha, w tym mieście nawet koncert się nie może udać, kolejna odwołana impreza po reggae w zeszlym roku. Dno dna.
po prostu za mało ludzi bilety kupiło i Piaskowi nie opłacało się przyjechać
I tu się mylisz Lemon w tym roku zagrał 2 koncerty w naszym mieście
Fakt, LemON zagrał 2 świetne koncerty, na pierwszy złapałem jedne z ostatnich biletów, następnego dnia już nie było żadnego i dlatego zorganizowano drugi.
Niestety Lemon to nie jest szczyt jakiś muzycznych osiągnięć, a co jedynie dobra promocja, a większość ludzi na koncertach to pewnie dziewczynki w przedziale wiekowym 15-18, które nie idą na koncert dla muzyki :) Według mnie to paranoja, żeby w takim mieście nie można było zorganizować dobrego koncertu. Szkoda, że ReggaeOn nie wypaliło, podobnie jak kilka innych koncertów.
A ja mam inne zdanie. Zacznijcie zapraszać Kult, Lady Pank, Luxtorpedę czy chociażby Comę to wtedy zobaczycie czy koncerty będą odwoływane... Jak grał Dżem to ludzie walili drzwiami i oknami. Tyle w temacie
Podobnie, jak i na niedawno odwołany koncert Lipnickiej, sprzedano tylko kilka biletów. Wiocha i tyle.
To ja, mieszkaniec Piotrkowa, mam się wstydzić za artystów,na których koncerty jakoś niewielu ludzi chce chodzić?
Hala "Relax" ??? A może by pan Piasek dał koncert w którymś z piotrkowskich pubów: publika by na pewno dopisała.
Zresztą, to nie wina Piaska; menejdźment ma po prostu do bani - i tyle.
A mnie takie informacje pocieszają. Zobaczcie jakie tłumy przychodzą na koncerty jazzowe, ile osób było na koncertach Dżemu, czy nawet ostatnio Lemona. Świadczy to tylko o tym, że Piotrkowianie gustują w nieco trudniejszej muzyce, ambitnej, która czegoś od słuchacza wymaga, w przeciwieństwie do obecnej twórczości pana Piaska, który straszy, że wskoczy przez otwarte okno i położy się obok zanim się obudzę...brrr...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!