metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
lokatorka "Barbórki" ~lokatorka "Barbórki" (Gość)11.04.2018 12:14

Wont mi spod moich okien, ale to już, bo zadzwonię na policję! Tu ludzie mieszkają.

823

a74 ~a74 (Gość)12.04.2018 20:59

Wszystko wam przeszkadza. Postawcie tam kościół i Biedronkę.

62

gość ~gość (Gość)11.04.2018 13:33

Starszym osobą wszystko przeszkadza i robią z tego sensację a nie widzą tego jak oni i ich zachowanie przeszkadza innym. Mnie przeszkadza jak starsze osoby wracają z hali z pełnymi światami i na hama wciska się do autobusu biedna schorowana starowinka. I do dźwigania toreb i do rozpychania się w autobusie to siłę i zdrowie ma. Podobnie jest z pieskami. Młodszym potrafią zwracać uwagę że piesek załatwia się na trawniku ale jak wyprowadza starsza osoba swojego pieska i ten piesek się załatwia to udaje że patrzy w niebo i podziwia chmurki. Starość jest wstrętna i nie wiadomo jacy my młodsi będziemy na starość ale jeśli starsi żyją wśród młodych i odwrotnie to szacunek i tolerancja wobec drugiej osoby należy się w obie strony a nie tylko starszym.

222

gość123 ~gość123 (Gość)12.04.2018 16:59

Ciekawy jestem kto robił ten sondaż. Tak się składa że jestem mieszkańcem tego bloku i według mojej wiedzy jest zupełnie odwrotnie. Jak w każdym blokowisu jest grupa ludzi mających mentalność z Karguli i Pawlaków, ludzi sflustrowanych, nie mogących patrzeć się na radość innych. Nie brakuje też psychicznych i wyraźnie widzę to że ten sondaż był zrobiony z tymi ludźmi i na ich życzenie. Odnośnie hałasu miałem otworzone cały dzień okna i wcale nie było głośno.

111

gość ~gość (Gość)12.04.2018 20:30

Bardzo proszę zrobić na tym placu targi pamiętajmy o o ogrodach przed blokiem gdzie było miasteczko pani kupi kwiaty pod okno

20

babcia Zenobia z parteru ~babcia Zenobia z parteru (Gość)11.04.2018 22:55

Wzięłam mokrą szmatę i przegoniłam karuzelarzy. Już się zdemontowali i odjazd! Pa, pa, pa!

1010

co wy wiecie o hałasie.... ~co wy wiecie o hałasie.... (Gość)12.04.2018 15:37

Zapraszam do domów przy DK91 to zobaczycie co to znaczy HAŁAS! Zapomniały woły jak cielakami były?

111

zenka ~zenka (Gość)12.04.2018 09:54

A niech mi ktoś zakłóci ciszę w czerwcowy wolny czwartek, to mokrą szmatą rozgonię.

82

gość ~gość (Gość)12.04.2018 09:42

Niech sobie przypomnij ta starsza osoba jak sam był młodym dzieckiem i sam się wtedy bawił na takim wesołym miasteczku

142

gość ~gość (Gość)12.04.2018 09:12

A ja mieszkam w tym bloku i żałuję że tak szybko się z pakowali.

92

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat