Kto? Jakiś aspołeczny burak,który ubzdurał sobie,że to jego teren i żadne drzewka,czy bawiące się dzieci nie będą mu widoku psuły.
110zl za drzewka dlaczego takie drogie? ja 3 metrowe lipy kupowalem po 10 zl klony w podobnej cenie sa. same cwaniaczki
Nie jest napisane,że kosztowały po 110pln. Pewnie wszystkie razem tyle kosztowały.
110 zł oh jeja biedna spółdzielnia a ile nakradli to aż dobrze ze nie mamy dostępu do papierów i kogoś od wewnątrz bo by chyba to miasto zapłoneło
Czyli co? Dobrze, że ktoś te drzewka zniszczył? Jesteśmy z tobą "whatever". Gdzie można dawać Ci lajki? Najważniejsze to posłuchać inteligentnego człowieka. Whatever, trzeba było startować na prezydenta tego miasta. Pod Twoimi rządami wycięlibyśmy wszystkie drzewka i drzewa w tym mieście.
Według mnie to trwało góra 20sek sztuka z ostrą piłą bez problemu.
- możesz da namiar gdzie kupić tak tanio - chodzi mi o lipy
Szkoda,ze P.Maria Zgórecka juz nie żyje, bo Ona sadziła drzewa na tym osiedlu. Stare to dzieje
śćina drzewo0 ścina życie .Pies go je... bo to mezalians dla psa
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!