no i co z tego
poszłam byłam i zniszczyłam ich
jak wyszarpłam z torby moją Leicę S2 body za 95 tysięcy PLN lustrzaneczkę cyfrową o rozdzielczości 37.5 Mpix obsługującą karty pamięci SD SDHC oraz CF zasilaną akumulatorem litowo-jonowym wyposażoną w 3-calowy wyświetlacz TFT oraz wizjer to facio odpadł i tyle było z całych warsztatów
powiedział przepraszam i poszedł w stronę tych co z soniakami za dwie stówy stali
ale się ubawiłam
Monisia skoro masz taki sprzęt to po co przychodziłaś, pokazać się swoim "sprzętem"
Wątpię żebyś coś takiego miała i wgl wiedziała czym są piksele, karty sd itp
To nie aparat robi z kogoś fotografa ale ciężka praca i umiejętności
Jednak Ty nie masz ani jednego ani drugiego
Monisia, piękny miałaś sen, nie? ;) Bujną masz wyobraźnię ;)
słuchaj ja najlepsze foty strzelam oczami
a jakiego fokusa potrafię
weź się przekonaj
A ja zamierzam być na każdych zajęciach. Na każdych na pewno coś ciekawego się dowiem. Trening czyni mistrza.
Uuuu, to nieźle przepłaciłaś: http://fotoklik.pl/foto/lustrzanki/lustrzanki/aparat-leica-s2-black.html :D
Wiesz Monisia. Spotkajmy się jutro na miejscu. Chętnie zobaczę ten Twój sprzęt. Zresztą, pewnie wszyscy chętnie zobaczą :)
wie że tanio to nie jest
ale nie przepłaciłam bo wybrałam model full wypas
lubię się otaczać luksusowymi gadżetami
sprzęt powiadasz zobaczyć oj żądlisz mnie pszczoła
nie mam pewności czy przypadkiem nie jest to forma jakiegoś molestowanka ten twój wpisik
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!