Czy wiecie kto na zdjeciu wręcza zawodnikowi upominek?Kiedyś tego pana widzialem na ul. Szkolnej. Ale się zmienił!
Były oficer SB,można onim przeczytać[jego raporty ze spotkań z Tajnymi Współpracownikami czyli "kapusiami"] w nowych książkach Łódzkiego IPN i Solidarności z KWB Bełchatów.Rozpracowywał ludzi z Bełchatowskiej Solidarności a teraz wielce "szanowany" Pan Prezes OZPN i bardzo "medialna postać", zdjęcia, wywiady,słowem "Gwiazda", wstyd,wielki wstyd!
To nie wstyd! To SKANDAL!! Pracował w V Wydziale Służby Bezpieczeństwa.Składał w tym temacie nieprawdziwe dane w sądzie.Odwołać SB-ka natychmiast!
a kto jest kierownikiem zarządznia kryzysowego w starostwie, też były esbek
No kto,kto?
J 23 znowu nadaje !!! Mentor piotrkowskiej piłki. Polecam "Pamiętniki oficera armii czerwonej" chyba Piaseckiego. a może nasz lokalny J 23 również ma 3 zegarki na ręce ot tak pozostałość po kolesiach za Bugu.
Ja wiem ale nie powiem
Markpio o co chodzi z tymi Twoimi pustymi postami? To już kolejny. To jakiś szyfr czy co?
Sorki! Zadumałem się nad wybitnym blogerem Jarkiem K. i coś mnie się pomieszało.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!