PODZIĘKOWANIA policji która do tego wypadku przyjechała od strony szydłowa (z piotrkowa oni byli) szkoda ze na takich imbecyli płacimy podatek a głównie temu jednemu co mięśnie mózg przerosły
Chemik powiedz mi proszę jak ja urodziłem się w Łodzi i mieszkałem w dzielnicy 4 razy większej od Piotrkowa a od 3 lat mieszkam w Epi to jak mam na Ciebie mówi wieśniak? Bo Piotrków przy Łodzi to taka wioska.Wiem że nie odpiszesz normalnie bo brak Ci kultury.
Tak się jakoś złożyło, że chociaz obaj z bratem z EP ja teraz EPI. Zaczął mi udowadniać, ze oczywiście epi to dno, jeżdzić nie umie i takie tam. Od słowa do słowa poszedł zakład na 2 godziny jazdy po mieście i łapanie błędów jazdy i parkowania. Wyszło 16 EPI do 14 EP. Nie liczyliśmy innych rejestracji ale wniosek jest jeden - i jedni i drudzy jeżdżą równie źle
Przerażający jest fakt, że przez jednego pijnego jest dwoje niewinnych poszkodowanych czyli kierowca mazdy i 13 letni pasażer którzy niczym nie zawinili. Jak ktoś jest pijany i szuka wrażeń niech się rozpędzi i lutuję głową w mur, niech wygra lepszy !
Małe dziecko ma więcej tzw. wyobraźni, niż takie tępaki, jak opisany pijak z mazdy.
Chemik zgadzam się z Toba w 100% . Epi robią na ulicach co chcą(a niewiele potrafią)czują się jak u siebie na wsi a parkują jak pod remizą
Jak kto sie nie zna i nie zna okoliczności to niech sie nie wypowiada a po 2 tutaj polowa napisane tekstu to kłamstwa :) Dziekuje xd
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!