metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ono ~ono (Gość)19.04.2011 10:51

a gdzie nauczyciele moga skladac podania o prace w tej o to placowce???

00

BLEKI BLEKIranga19.04.2011 11:03

A dlaczego szkoła zostanie otwarta dopiero 1 września? Może przydałoby się zrobić tzw. dni otwartych drzwi i pokazać szkołę wszystkim a szczególnie rodzicom uczniów.

00

myślę, że ~myślę, że (Gość)19.04.2011 12:43

tam chyba pójdą uczyć nauczyciele z Woli Krzysztopktórym zabiorom dużo klas, więc i etaty będą przerzucać do Gomulina

00

BLEKI BLEKIranga19.04.2011 13:26

Cytuję:
~ono (Gość)3 godziny temu, 10:51
a gdzie nauczyciele moga skladac podania o prace w tej o to placowce???

- o takie rzeczy zadba już wójt gminy ;)

00

marianka ~marianka (Gość)19.04.2011 18:24

"BLEKI" napisał(a):
Może przydałoby się zrobić tzw. dni otwartych drzwi i pokazać szkołę wszystkim a szczególnie rodzicom uczniów

przede wszystkim uczniom! ale masz racje, każda szkoła, nie tylko ta w Gomulinie, powinna organizować dni adaptacyjne :)

Komentarz był edytowany przez autora: 19.04.2011 18:26

00

grrrr ~grrrr (Gość)26.04.2011 08:30

chodzę do gim w Woli i właśnie będą rodzielać moją klasę. (jestem teraz w II kl.)
ta szkoła w Gomulinie to jedna , wielka pomyłka.
w Woli zostanie nadal ok. 300 uczniów , a tam ? max - 150 osób.
wliczajmy w to jeszcze, że nauczyciele będą musieli opuścić stare miejsce pracy, a część ją straci.
nikomu pomysł z tym projektem się nie podoba. !!
a dni otwarte już były i wyszło na jaw że są tam same łazienki, małe korytarzyki i 6 klas (2 izby dla każdego rocznika)! aaa zapomniałabym o wypasionej auli sportowej i jakiejś sali na występy.. szkoda tylko,że większość uczniów nie chce odchodzić. gmina pomyślałaby lepiej o ulepszaniu starej placówki, wybudowaniu basenu koło niej.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat