Jestem bezrobotną samotną matką trójki dzieci. Każde z nich ma innego ojca. Żyję z alimentów, 800+ i innych programów socjalnych. W czerwcu, gdy Wy będziecie siedzieć w pracy, ja nad tym basenem będę pracowała nad opalenizną. A za zaoszczędzne na solarium pieniążki, zrobię sobie modny tatuaź ku uciesze przyszłych potencjalnych ojców moich kolejnych dzieci. :)
PANIE PREZYDENCIE, Z CAŁEGO SERCA DZIĘKUJĘ ZA TĘ INWESTYCJĘ. :)
A oddzielne miejsce dla naturystek i nudystów będzie, żeby nie obrażać, szokować, oburzać i zawstydzać hipokrytek i obłudników? Czy może w wybrane dni lub wyznaczone godziny będą baseny otwarte dla nudystek i naturystów? Pozdrowionka wszystkim i najbardziej golasom; do zobaczenia na nagich plażach od wiosny :-) ;-)
Nie przejmujcie się basenami i tak nie będzie tam chodzić. Szykujcie się raczej na upadek Piotrkowa. Cała branża motoryzacyjna w Niemczech a szerzej w całej Europie za sprawą eko oszołomów idzie na dno. W Niemczech firmy motoryzacyjne na potęgę zwalniają pracowników. Szykujcie się na upadek największego piotrkowskiego pracodawcy w tej branży, który pociągnie na dno cały Piotrków. Eko kolaps nadchodzi.
czy basen projektowała ta sama firma co ogródek z palet dla Trzaskowskiego? Podobieństwo jakby zamierzone. Niedawno idioci podpalili molo nad jeziorem gdzieś w Polsce. Przypuszczam, że idioci w Piotrkowie już myślą.
To skoro już jest to teraz jest czas żeby ogrodzić i zrobić wejście płatne
Mam jedno pytanie: gdzie będą parkowały autokary przywożące tłumy klientów na te baseny?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!