Dwa.baseny tez dobry pomysl a kasa na mediateke pojdzie a czy to bedzie szal dla mieszkancow z mediatekom jak filharminia
Powinnien byc Basen na zwirkach, tak jak byl tam lata temu. Ludzi mieszkaj w roznej czesci miasta I nie kazdemu pasuje jechac na belzacka, chociaz tam wcale jakiegos duzego szalu nie ma z tym basenm, powinno byc kilka takich miejsc w naszym miescie
To dobry pomysł. Przy okazji budowy nowego basenu można zrobić modernizację krytej pływalni.Obok tego jest mala sala boiso do plażowki korty tenisowe i plac zabaw dla dxieci. Czyli maly kompleks sportowy. A co do parkowania samochodow to jest parking obok.
Od x czasu wybrałem się w tym roku na ten "super" basen. Godziny tam nie wytrzymałem taka zimna woda. W szatniach jezioro. Z prysznica leci raz zimna raz gorąca woda... Przy wyjściu wróciłem uwagę ze nie jestem zadowolony to Pani w recepcji pokazała mi karteczkę odnośnie prowadzonych prac remontowych. Szkoda ze nie przed moim wejściem... osobiście bardzo nie polecam i uważam że rozbudowa nie ma sensu skoro już nikt o to nie dba.
Sądzę że nic z tego nie będzie na szczęście miałem przyjemnosc korzystać z dwóch odkrytych basenow w naszym mieście i zapewniam że oba były lepsze niż odkryte dzisiejsze pachnące sloneczko
najlepszym rozwiązaniem będzie nie budować mediateki i ładować tam kase tylko wybudować basen dla ludzi a czy on będzie odkrywany latem a zamykany zimą nie ma znaczenia więc lepsze rozwiązanie jest basen baseny zamiast mediabubla jakiegoś i dla kogo to miało by być
Dobrze że jest jeden gospodarz .Co człowiek to inny pomysł.Jeszcze się nikt taki nie urodził, co by wszystkim dogodził.Miłego dnia życzę wszystkim, tym zadowolonym i tym nie zadowolonym
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!