metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
prosiaczek ~prosiaczek (Gość)28.08.2014 22:22

ja mogę głosować nawet na Kubusia Puchatka- byle nie na Chojniaka

113

piotrkow_tryb ~piotrkow_tryb (Gość)28.08.2014 22:35

A najważniejsze, czyli jakie to komitety to nie podaliście, żenujący poziom pseudo dziennikarstwa.
Szkoda, że na stronach PKW również tego nie można odnaleźć.

82

kubuspuchatek ~kubuspuchatek (Gość)29.08.2014 08:22

Ja tam głosował będę na Piotrkowską Inicjatywę Obywatelską. Tam są zwykli mieszkańcy a nie lokalni celebryci z chojniakiem na czele, łupiący mieszkańców po kieszeni.

91

NA WYBORY ~NA WYBORY (Gość)29.08.2014 09:37

Tylko tak piszecie a jak co do czego przy urnach was nie ma. W PT już w tamtej kadencji nie powinno być Chojniaka tylko co? Jego przeciwnicy woleli siedzieć w domach zamiast iść do urn ot to cały sukces władz naszego miasta

61

mieszkaniec111 ~mieszkaniec111 (Gość)29.08.2014 12:40

Zagłosuję na Sojusz Lewicy Demokratycznej!

35

Prezes Kozłowski ~Prezes Kozłowski (Gość)29.08.2014 17:10

"NA-WYBORY" napisał(a):
W PT już w tamtej kadencji nie powinno być Chojniaka tylko co? Jego przeciwnicy woleli siedzieć w domach zamiast iść do urn ot to cały sukces władz naszego miasta

A ja uważam, że ma zdecydowanie więcej zwolenników, którzy nie chcieli brać udziału w tej maskaradzie pseudo-referendalnej. Skoro nie zachęciliście odpowiedniej liczby piotrkowian do udziału w tej zabawie, oznacza to, że była kompletnie nieuzasadniona. Jeszcze wam mało klęsk?!?

24

abc ~abc (Gość)29.08.2014 23:52

"tw" napisał(a):

"tw" napisał(a):
SLD idzie po zwycięstwo!!!

z posłem Biedroniem jako wodzem!!!

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat