cyt. z wypowiedzi internauty.."na uroczyste msze rocznicowe u O.O. Bernardynów przychodził i brał w nich udział. Takich policjantów powinno się szanować"...dlatego w Tomaszowie zawsze było "wesoło" i "złoczyńcy" mieli/ja się dobrze...
Chłop w sile wieku i na emeryturę a my do 67-iu prawie do śmierci.
Nie dość,że wysoka emerytura to jeszcze pójdzie do innej pracy zabierając stanowisko młodym-dziki kraj.
Porządny policjant. Nie wiem dlaczego PiS chce się go pozbyć. W Piotrkowie też był b. dobrym policjantem i nie mogę na niego powiedzieć marnego słowa. Ci co go znają osobiście potwierdzą moje słowa. Co ciekawe na uroczyste msze rocznicowe u O.O. Bernardynów przychodził i brał w nich udział. Takich policjantów powinno się szanować. Jak widać bezpieka jeszcze jest u władzy.
~nie jestem i nigdy nie byłem policjantem - dlatego nie masz pojęcia o tym gościu a może ściemniasz i cię pociągnął dlatego tak ślinisz- powiem ci to gość wyjątkowo nielubiany i nic tego nie zmieni żadna ściema ottttt!!!!
Nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka- dlaczego to tak długo trwało !!!!!! ojjj chyba widzę jakieś zadowolenie u wielu osób!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!