dożywocie dla niego!!!!!!!jeszcze w sobote sie z nią widziałam a teraz ludzi nie ma.dziecko bez rodziców zostało.nie ma sprawiedliwości na tym świecie.!!!
Do tej pory nie mogę w to uwierzyc.To moi znajomi,ostatni raz widziałam się z nimi jakiś miesiąc temu a rozmawiałam 2 dni przed ich smiercią o Sylwestrze.Nie pomyślałabym,że widzę się z nimi i rozmawiam poraz ostatni i że zostało im zaledwie kilka dni,kilkadziesiąt godzin ŻYCIA.Wspólczuję i składam kondolencje całej rodzinie Karoliny i Jacka.Zawsze będa w moim sercu i reszty znajomych.Na zawsze RAZEM...
Boże to jest TRAGEDIA do tej pory nie moge w to uwierzyc że KAroliny juz z nami nie bedzie znałysmy sie juz od dawna byłysmy z jednej miejscowosci.Wyrazy głebokiego współczucia dla całej rodziny a szczególnie dla małej Oliwci która została bez rodziców po prostu brak słow które moga wyrazic ból...[*][*][*]
Karolina miala dopiero 23 lata,a nie jak wyzej pisze 25.... było przed nimi całe zycie :(:(:( zostwili po sobie śliczna córeczke... :(:(:( dlaczego życie jest takie okrutne :(:(:(
tacy młodzi a tak szybko odeszli:(((... pozostawili po sobie piękną córeczkę... [*]
bardzo smutno:( moi bliscy znajomi... nie dawno sie z nimi widzialem a teraz? teraz to juz tylko żal i rozpacz:(
bardzo współczuje tej tragedii, tym bardziej, ze cudem uniknęłam podobnej tragedii, nadjezdzajacy tir staranowałby nasz samochód,strasznie sie spieszył,a ten niebiezpieczny manewr wykonał tuz przed samym skrzyzowaniem, takze niewiele zyskał czasu wyprzedzając, a mnie i moja córke uratował unik mojego brata w prawa strone, na szczeście tam było szerokie pobocze, bo inaczej rozwaliłby auto z tej strony zwłaszcza gdzie spało moje dziecko. To co udało mi sie zrobić to zapisac numery rejestracyjne na chusteczce, a potem złozyc skarge na policji z prosba o o odszukanie tego kierowcy i upomnienie go. Dla mnie skonczyło sie to szczesliwie, dlatego to ze odnaleziono tego kierowce co prawda po pół roku, przedstawiono mu te sytuacje i upomniano, ze stanowil zagrozenie dla zycia innych niewinnych osób, było satysfakcjonujace. Poinstruowano mnie, ze powinnam od razu w czasie tego zdarzenia powiadomic policje, to wtedy reaguja i zatrzymuja kierowce, dlatego zawsze niech kazdy z nas kiedy znajdzie sie w takiej sytuacji niech nigdy nie odpuszcza, bo trudno im przemówic do rozumu. Nie usprawiedliwia ich to, ze goniac za swoich chlebem, narazaja zycie iinych, a tak jak tu zabijaja. Nie ma na to zadnego usprawiedliwienia.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!