"Pic na wodę fotomontaż" a nie hotel? Chyba , że będą tam hotel-ować 97-300? Pozostałe Piotrkowskie hotele ledwo wiążą koniec z końcem, a tu takie bajki, Kurski by wam powiedział co kupujecie ...?
Ehh za parę lat wrócimy do tematu i przypomnę wam , że hotele bardzo kiepsko prosperują .Taki magellan ledwo wiąże koniec z końcem a co dopiero nowa inwestycja nad śmierdzącym jeziorkiem ??
ciekawe skąd taka niska cena... za dużo mniejszą działkę w Sulejowie (tam gdzie teraz jest biedronka i mrówka) cena była bardzo zbliżona.
Lokalizacja na działalność gastronomiczno-hotelarską wprost wymarzona ,piękny widok na jezioro z dużego tarasu ...... Będzie super .
Czytam wasze komentarze i trochę mi wstyd za was, bijecie przysłowiową pianę, tworzycie teorie spiskowe a nie cieszycie się z tego co macie, mam nadzieję że to co jest rozpoczęte doczeka się całkowitej realizacji. Odsyłam wszystkich pesymistów do Ełku i wspaniałej promenady wzdłuż jeziora. Każda zainwestowana złotówka w tym miejscu zwróci się z nawiązką.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!