metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Prawdziwy Polak ~Prawdziwy Polak (Gość)08.10.2017 10:27

"Pic na wodę fotomontaż" a nie hotel? Chyba , że będą tam hotel-ować 97-300? Pozostałe Piotrkowskie hotele ledwo wiążą koniec z końcem, a tu takie bajki, Kurski by wam powiedział co kupujecie ...?

50

loko ~loko (Gość)07.10.2017 21:28

Ehh za parę lat wrócimy do tematu i przypomnę wam , że hotele bardzo kiepsko prosperują .Taki magellan ledwo wiąże koniec z końcem a co dopiero nowa inwestycja nad śmierdzącym jeziorkiem ??

121

maniek ~maniek (Gość)10.10.2017 09:52

ciekawe skąd taka niska cena... za dużo mniejszą działkę w Sulejowie (tam gdzie teraz jest biedronka i mrówka) cena była bardzo zbliżona.

20

97-300 97-300ranga06.10.2017 15:47

Lokalizacja na działalność gastronomiczno-hotelarską wprost wymarzona ,piękny widok na jezioro z dużego tarasu ...... Będzie super .

167

gość gośćranga11.10.2017 23:12

Czytam wasze komentarze i trochę mi wstyd za was, bijecie przysłowiową pianę, tworzycie teorie spiskowe a nie cieszycie się z tego co macie, mam nadzieję że to co jest rozpoczęte doczeka się całkowitej realizacji. Odsyłam wszystkich pesymistów do Ełku i wspaniałej promenady wzdłuż jeziora. Każda zainwestowana złotówka w tym miejscu zwróci się z nawiązką.

02

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat