Wioski lepiej ośnieżone niż to niby miasto. Wstyd dla władz i służb
Tu juz tradycyjnie sie walą bo nie ma tygodnia ,zeby tu zdażenia nie było.jaki maja tu problem z tym skrzyżowaniem tego nie rozumiem bo ja tyle tu jeżdżę i nie mam żadnego problemu.Dzisiaj juz ponad 200km pokonałem i co niektórzy nie powinni wsiadać do samochodu bo wleka sie 20 /h blokuja ruch .ja jeżdżę z normalna prędkościa jak latem i dla mnie zima to nie problem chyba ,ze zasypie juz całkiem to sie nie da
Jeśli do kolizji dojdzie na nie odśnieżonej drodze to winę i wszelkie koszty ewidentnie powinien ponieść zarządca dróg!!! To co jest w Piotrkowie przechodzi wszelkie granice, błoto pośniegowe zalega i nic się z tym nie robi. Dokąd jest granica miasta dotąd zalega śnieg a dalej jak inny zarządca to i droga czysta tak jest np. jadąc do Rozprzy. Tu widać pługi i piaskarki bo droga podlega pod zarząd w Radomsku. W Piotrkowie pewnie piasek na lewo już sprzedany a zima jak zawsze drogowców zaskoczyła no bo kto by pomyślał, że w styczniu jeszcze śnieg spadnie.
Ep się tym razem nie popisało. Ale przecież to mistrzowie kierownicy
Bo EPI jeździć nie umie i tyle. Pewno zatrzymało się w ostatnim momencie a citroen nie zdązył wyhamować ze względu na śliskość. Może i wg prawa najeżdżający jest winny, ale jakoś praktyka podpowiada że EPI mogło wywinąć jakiś numer ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!