Wina mzki często jeżdzę 6 i 10 i od świateł lubią zapierniczać szybko. To prawda nie raz widziałam jak mzk centralnie "staneła na dupie" innego pojazdu. A gdzie bezpieczny odstęp?
Kierowcy MZK nagminnie nie zachowują należytej odległości od aut (niezależnie czy to nauka jazdy czy też nie). Ktoś powinien zrobić z tym w końcu porządek, bo naprawdę czasem strach jak MZK jedzie za autem. Często jak włączają się do ruch odjeżdżając z przystanków to najpierw ruszają a potem sygnalizują i jeszcze mają pretensje do kierujących....
No to tak jak jest napisane na drzwiach auta. JUŻ ZDAŁEŚ !! gratulacje !
Takie głupoty jak piszecie to aż sie nie chce czytać, elką zatrzymał się na czerwonym a kierowca mzt-ki nawet nie zareagował. A co do poruszających się Elek to pamiętajcie "kozacy" że każdy kiedyś z was się uczył jezdzić, a to że Word jest w Piotrkowie to nie jest wina Elek tylko nasze kochanej władzy.
Ludzie to ewidenta wina kierowcy autobusu wiec prosze niejezdzic po nauce jazdy kazdy kiedys uczyl sie jezdzic a fakt jest taki ze doswiadczony kierowca sie zagapil I udzerzyl w L
Ty "Gościu" który trąbisz na elki niedługo będziesz sławny za punkty które uzbierasz. Prawie każda L wyposażona jest w kamerę. Pozdro baranie
Nie RAZ i nie dwa miałam sytuacje ,ze musiałam odbijać ,bo MZK wyjeżdżając z zatoczki wyjeżdżała prosto we mnie. I owszem przepisy mówią,ze MZK się przepuszcza,ale nie jak jestem na wysokości kierowcy. A druga rzecz jest taka,ze sposób w jaki L jeżdżą to jest tragedia. Jak ja się uczyłam i jechałam w dobra pogodę 40 na godz to dostawalam ochrzan,ze tak wolno. A teraz jeżdżą 30 na godz,a instruktorzy ledwo sami prawko dostali.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!