Mol nie każdy wie gdzie jest kościół NSJ. Każdy wie za to gdzie jest MCDonald. No...Może tylko w urzędzie wiedzą
Rano dziś też na zmianie zielonej kierowca wjechał tak jak by miał zielone ale powinien czekać na czerwonym może coś światła szwankują
a co się stało dziś na przystanku przy dworcu pkp około godz. 15.00? policja, straż miejska i leżący człowiek- przedstawienie na pół miasta
News, nie news, ale przeczytałeś, skomentowałeś i o o to chodzi!
bardzo często na tym skrzyżowaniu jest tak,że na lewoskręcie od armii krajowej w słowackiego zapala się zielone światło, a ci jadący armii krajowej na wprost mają czerwone, tylko że zamiast spojrzeć na sygnalizację, która dotyczy ich pasa ruchu, patrzą ( nie wiem czemu ) na tą, która dotyczy lewoskrętów. Sama miałam niejednokrotnie taką sytuację, ale na szczęście udało mi się wyhamować. Niestety nie wszyscy mają takiego farta!
to skrzyzowanie jest zrypane jednego dnia dziala inaczej a drugiego inaczej
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!