Gratuluje Panu redaktorowi chociaż połowicznego przyznania się do błędu i usunięcia z tekstu marek samochodów. Czasem minimalizm to profesjonalizm. Pozdrawiam.
Niegroźne w skutkach i nie utrudniające ruchu zdarzenie, jakich dużo w mieście i w powiecie...
Pytanie do dziennikarzy, oczywiście retoryczne. Czy w Piotrkowie lub w okolicy, nie ma bardziej interesujących zdarzeń/tematów, dotyczących szeroko rozumianego bezpieczeństwa, które należałoby zasygnalizować, by osiągnąć skutek naprawy/poprawy? Tania sensacja niczego nie wnosi. Tylko nic nie znaczące komentarze...
Dzisiaj jadąc Kostromska od Fokusa zatrzymały mnie światła. Grzecznie czekam i pacze na kretyna co jedzie Kostromską od Dmowskiego i wali w prawo na czerwonym. Szczęście że ruch był znikomy
a po wypadku nie posprzątali czesci od samochodow i tak lezały ..
proszę państwa czytając niektóre wpisy zwłaszcza te o EP i EPI robi mi się niedobrze, co w Was siedzi za zaściankowość, dlaczego chcecie się ciągle dzielić, wszyscy jesteśmy tacy sami, Piotrków to nie Nowy Jork a w powiecie psy d..... też nie szczekają, dlaczego macie taką potrzebę podziału...
Może skończymy licytowanie ep i epi. Moja prośba do wszystkich kierowców jeżdżących po Piotrkowie! Ruszajcie szybciej na zielonym i nie pokonujcie skrzyżowań z prędkością 15 km/godz...
Pan redaktor jest super kompetentny. Od kiedy hundai to opel??? Lepsze okulary potrzebne, lepszy sprzęt do zdjęć??? Pewnie troszkę zaangażowania też Panie pismak !!! I pewnie wykasuje też Pan to. Pozdrawiam i do szkoły :D
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!