Co niektórzy zapomnieli ,ze to 13 jest dzis i piatek .To skrzyzowanie też jest feralne ,ja nie mam tu nigdy problemu ale jak sie na znaki nie patrzy i zajeżdża droge drugiemu to sa tego skutki.Dopiero Wolbórz teraz tu i kto jeszcze dzisiaj 13-go?
Warunki atmosferyczne też pewnie mieli w du...ie, kierowcy rajdowcy.
Nie wiem w jakich okolicznościach doszło do zderzenia, ale w tym miejscu aż prosi się o sygnalizację dla lewoskrętów.
jak się jest kierowca niedzielnym i wymusza na czerwonym swietle to takie sa skutki
dokładnie, ile jeszcze musi być rannych aby zmienić organizacje ruchu na tym najbardziej niebezpiecznym skrzyżowaniu w piotrkowie? a może na władzy zrobi wrażenie dopiero ofiara śmiertelna? zupełny brak zainteresowania ze strony magistratu...
mop, problem tkwi w zupełnym braku widoczności. Czasem ktoś wymusi na to nic się nie poradzi, ale często trzeba się mocno wychylić aby zobaczyć cokolwiek z naprzeciwka i to wystarczy do nieszczęścia.
Kolegę na 3 zdjęciu chyba gwiazdki chronią, jakieś takie nieregulaminowe ubranie.
Widziałem to w momencie uderzenia stałem za gościem z białego auta :)Koleś jechał od ronda Sulejowskiego w kierunku Bełchatów i chciał skręcić w Aleje 3Maja. Babka jechała od Bełchatowa lewym skrajnym pasem w kierunku ronda sulejowskiego. Gość nie wychylał się tylko zza zasłoniętego auta ruszył i dostał strzał w prawy narożnik :D :D Moja uwaga nie widzisz nie jedź.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!