Zrobić tym powiatowym jakieś czerwone tablice,będzie ich z daleka widać.
Pamiętajcie wiejskie sznurki,duży,trójkątny,żółty znak to USTĄP PIERWSZEŃSTWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak oczywiście wszyscy są teraz znawcami przepisów ruchu drogowego. spotkać mogło to każdego z nas. Wg mnie najmniejszego znaczenia nie ma tutaj czy to EP/EPI EL/WE/WH/ czy inne. Ktoś z rej EPI będzie 10000 razy lepiej jeździł niż mistrz kierownicy EP i odwrotnie. Nie ma znaczenia czy zderzyło się BMW z RENAULT czy VW PASSAT z FORDEM FOCUSEM. W całym tym zdarzeniu najważniejsze jest że wszyscy są cali. Odrobina empatii i współczucia szanowni komentatorzy.
Wszystko OK ale dlaczego kilku policjantów stało lub udawało że coś robi a żaden nie pofatygował się aby kierować ruchem. Światła nie działały, korek jak cholera ale panów policjantów to nic nie interesowało. Ważne aby papiery się zgadzały.
A jakie to ma znaczenie, że na żółtym zawracają? Tam NIE WOLNO zawracać w ogóle.
Kultura jazdy tzw. kierowców w naszym mieście jest zerowa,i nie ważne czy to są tubylcy czy ludność napływowa.Czasami odnoszę takie wrażenie że dokument prawa jazdy niektórzy znaleźli w paczce z czipsami.
Do Ep. Dobrze że Wy jesteście dobrymi kierowcami. 12 września na parkingu auto EP822-- uderza we mnie a gdy wyszedłem do niego po prostu sobie odjechał mając w dupie to że komuś porysował samochód.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!