To jeszcze moja fotka, zrobiona wczoraj o 17:59. Doskonale widać na niej przebieg i przyczynę zderzenia:
To jest portal informacyjny, czy forum dyskusyjne ?? Jak to możliwe, że czytelnicy sami piszą jak doszło do zdarzenia? Inne portale mają bardziej rozbudowany spis treści niż powyższy artykuł zamieszczoną treść :D
No i całe szczęśćcie dla Ciebie, że się poprawiłeś:) Jak znam życie na tym forum jest wiele osób, które już czyhały, aby zrównać Cie z ziemią i odesłać do szkoły :) PZDR.
Oczywiście miało być: "skręciła w lewo". To m to literówka - weszło mi razem z przecinkiem.
Samochodem kierowała młoda kobieta, przejeżdżałem akurat jak siedziała z tyłu w radiowozie.
W związku z tym, iż do zdarzenia doszło na środku skrzyżowania, redaktorzy nie muszą się już fatygować o dalszy opis zdarzenia :D Jak tylko ktoś wjedzie do rowu, przywali w radiowóz, czy będzie po pijaku dziecka pilnował, to informacja jest dość jasno opisana. Środek skrzyżowania- miejsce cudów, dla redakcji wręcz nie do opisania :D
Z tego co widziałem wyglądało to tak: simson jechał al. 3 Maja od pl. Kościuszki na wprost, a toyota na tablicach ELW z przeciwka skręciła w lewom, nie ustępując pierwszeństwa przejazdu motorowerowi. Szkoda, że nie napisaliście ile lat miał kierowca toyoty, bo coś mi się zdaje, że był młodszy od swojego bolidu.
Czlowieku ogarnij sie, czy nie widac bylo ironii w mojej wypowiedzi ? Jesli nie to przepraszam nastepnym razem poprzedze swoja wypowiedz adnotacja z gwiazdka...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!