a może to są te samochody złomy co robią straszliwy ryk silnika jakby jechały 300 km na godzinę czy nie ma takiej siły co by sprawdziła stan techniczny tych pojazdów i poziomu dozwolonych decybeli na drodze publicznej i celu ich bezsensownej jazdy w te i wewte a szczególnie po 24 w nocy może ci goście trenują do formuły 1 bo Kubica coraz słabszy tylko jak widać technika jazdy przy małej prędkości beznadziejna ale w bolidach formuły 1 bez znaczenia takie tam zabezpieczenia
Ciężko żeby to nie bylo EP skoro to Piotrków xd zdążą się niebtoczcie piany moszczeniarze ,tomiszawianie i opoczniarze xd u nas chociaż nie ma strzelanin xd
To jest dla mnie wiadomość dnia. !!!!!!! A swoją drogą to za mało zdjęć żeby sprawiedliwie ocenić sytuację, kto zawinił a kto winien nie był.Wiecej zdjęć dawajcie, to ja ocenię czyja wina była.
Dobrze, że żadnym z aut nie kierował pijany emeryt policyjny, bo inaczej by to skutecznie wyciszyli. Tak jak wyciszają takie sytuacje w Piotrkowie. Władze się zmieniają ale służby nadal rządzą się swoimi prawami.
Jestem EPI, przez ostatnie dni przejechałem ponad 2000 kilometrów - autostrady, drogi ekspresowe i niższej kategorii, a Wy EP dalej śmigacie po Piotrkowie i nabijacie się z EPI?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!