Cały czas mówią, żeby maseczki jednorazowe używać tylko raz i wyrzucać. A maseczki wielokrotnego użytku, żeby prać w temp 60 stopni ale nikt nigdzie nie mówi co ile dni taką maseczkę trzeba prać. Po tygodniu, po dwóch czy po miesiącu?
Co zrobić jak stoję w kolejce do biedronki i muszę kichnąć? Czy jak odejdę trochę dalej kichnąć to mogę stać dalej w kolejce czy muszę iść na koniec kolejki?
Sierpień jadę na urlop i zamierzam się bawić na Maxa
ta Pandemia to ŚCIEMA
Tak mi szkoda tych wszystkich staruszków po 80 90 tyle przeżyć i na takie dziadostwo umrzeć a mogliby sobie jeszcze pożyć.. Bardzo mi przykro. Słowa i pisanie tu moich wypocin na nie wiele się zdadza ale przykro mi.
Dziwi mnie tylko jak rodacy oddali za parę groszy wolność i demokrację w ręce fanatyka ogarnietego chęcią władzy a nie dobrem i zdrowiem obywateli
Tyle zachorowań u zgonów, a politycy zamiast pomagać w walce z wirusem zachęcają do bicia brawa lekarzom itd a sobie dają podwyżki i premie za ciężka pracę stawiając za priorytet wybory a nie walkę z wirusem
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!