Mam nadzieję, że po ostatniej wizycie przedstawiciela władzy z tak wysokiego szczebla zapadnie wreszcie pozytywna decyzja w sprawie budowy obwodnicy i skończy się nasza codzienna gehenna związana z dojazdami mieszkańców do pracy i młodzieży do szkoły. Proszę nie pisać mi tylko czym jest nadzieja, bo dobrze sam wiem, ale ryzykuję.
Kolejny niedzielny kierowca i efekt jest widoczny. Dla Sulejowa alternatywy nie ma trzeba to miasto odciąć i zbudować w innym miejscu trasę a tą drogę dla furmanek zostawić jako ścieżkę rowerową Piotrków -Opoczno
A totalna gminna lewizna dalej wyje po stracie sulejowskiego korytka. Dowody szanowni, dowody, że burmistrz nieznaczącej gminy coś zablokował i ma tak ogromny wpływ na polityków na najwyższym szczeblu bo inaczej to są oszczerstwa.
Do czego nam taki burmistrz i poseł Mac......cz .Nic nie robią. Tylko obiecanki cacanki.Następne wybory idźcie i głosujcie. Będzie lepiej.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!