Z cyklu ale urwał - przecież tam możliwości wjazdu i wyjazdu tyle i przy największym natężeniu można sobie ułatwić innymi kierunkami - a nie pchaniem się na skróty - znając uprzejmość polskich a w szczególności umiejętności kierowców piotrkowskich i mieszkańców powiatu, same dobre wieści z tego miasta płyną - czarny pr.
Cóż... Musimy trochę za EPI nadrabiać, ponieważ oni z 3 promilami nie są w stanie tu ostatnio dojechać.
To ja Tobie sprostuję raz na zawsze. To był samochód tarasujący schody do przejścia podziemnego z dworca Łódź Kaliska i miał tablicę EP. Ja już nie raz pisałem o Tobie że jak ktoś się zna na wszystkim to na niczym.
Proste - postawić zakaz skrętu w lewo od ul. Sikorskiego oraz zakaz wyjazdu od Lidla w ul. Kostromska. I po wypadkach i kolizjach. Za pomysł nie chce zapłaty, ale ci od ruch drogowego i policja niech przeproszą laików od ruchu samochodowego i tyle.
Notorycznie wyjeżdżający z tego sklepu wymuszają i ciągle tam są wypadki i kolizje
Nie można wjechać/wyjechać od strony trasy, tylko tam się trzeba pchać? Już ludzie zrobili się tak leniwi i prędcy, że muszą tamtędy na siłę, bo będzie całe 15 sekund szybciej?
Bardzo ciekawe dlaczego przez tyle lat nic się nie robi aby ten problem rozwiązać? Na co tu czekają władze miasta oraz policja?
To był epi go home masakra a taki cwany odważny w komentarzach
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!