Nie patrząc na nagranie a jedynie słuchając to głos Ernesta bardziej sie wybija. Trzymam za niego kciuki! Chociaż ten program to tylko "szoł" telewizyjne i może być ustawione że wejdzie Ziółko- bardziej medialny, spiewał w jaka to melodia, bral udzial w mam talent etc. I zapewne to producenci programu do niego zadzwonili z zaproszeniem na casting więc głupio byłoby go teraz wyrzucić. Obym sie mylila...
wszystkie moleto puste trole,łahahahaha.
Tragedia! Jak on wymawia slowo "tam" wszystkie "gwiazdeczki"
tak spiewaja!!!!
Erneście trzymam za Ciebie kciuki. Mam nadzieje, że Ci się uda i zajdziesz w tym programie jak najdalej. Mam nadzieję, że będzie wspierał Cię cały Piotrków i nie tylko. A jak czytam te komentarze to mi słabo. Piotrkowianie... Wy to potraficie tylko krytykować i walić w swoje gniazdo...
Załamka!!!. Facet zniekształca i przerysowuje słowa pewnie z myśla o "oryginalności" . Wyszło jak każdy słyszy---- "ŻAŁOŚNIE"!!.Szkoda bo facet jest zdolny, a strzelił sobie w kolano.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!