A co z ogniomistrzami? Pewnie paru się znajdzie.Czym ta jednostka sobie "zaskarbiła" takie przwileje w Łodzi i wyżej?
Widać ktoś chętny na to stanowisko wraz ze swoimi poplecznikami nie wytrzymuje ciśnienia, ponieważ temat nie stygnie od ostatnich dwóch tygodni. Dajcie im spokojnie pracować a sytuacja z pewnością się unormuje.
"tymczasowy szef = kolejna odprawa
Nie mam nic do strażaków, bo za to co robią należy im się złoty medal, ale ile można czytać artykułów na temat odchodzących i przychodzących komendantów w straży pożarnej. Jakby nie było i tak trzymam za was kciuki i życzę powodzenia.
Miałem tam przydział po SA PSP ponad 20 lat temu wybrałem inny wariant.
Było ok ale teraz ,,S' wazystko zrównała jest bagno w całym łódzkim,ale reszta kraju ma to w d.... bo biorą nadgodzinki. Jak doprowadzą do upadku systemu to może znajdzie się drugi Felix i odbuduje tą fantastyczną instytucję.Pozdrawiam wszystkich z Podziału,którzy zap...... na nagrody dla 8-godz. hemorojdów.
Ciekawe czy zawiesił członkostwo ZZ "S"???
Paradoksalnie ciekawe że tak niewielu (członków "S") ma wpływ na życie tak licznych.....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!