- Spotykamy się, ponieważ 22 października odebrano nam prawo decydowania o sobie. Pozbawiono nas godności i zmuszono do heroicznych czynów. Ja rozumiem, że cierpienie uszlachetnia, ale może my nie chcemy być szlachetne? Zostawcie nam prawo wyboru - mówiła jedna z uczestniczek piątkowego spaceru.
Adres: https://www.epiotrkow.pl/news/Kolejny-spacer-przeszedl-ulicami-Piotrkowa,
Proszę was ,kogo kto pozbawił skoro nie macie o tym pojęcia .Niech wypowiadają się osoby doświadczone,nie ,,dziewczynki,,Niech każdy odpowiada z kim się bzyka i za to ponosi odpowiedzialność .
nie potrafię logicznie wytłumaczyć ,do czego miała i ma służyć ta rozróba z kobietami ? przecież pis robił dobrą robote w gospodarce ,to co rozpętał nic nie da ,tylko straci elektorat
Informuję prokuraturę, że jeden taki mały z Żoliborza, pomimo obostrzeń wiekowych (ma 71 lat) przemieszcza się bez uzasadnienia w grupie powyżej pięciu osób (te osoby są uzbrojone). Ponadto nawolywał do zgromadzeń ulicznych i czynów chuliganskich rzekomo w obronie kościołów. To osobnik niebezpieczny, niezrównoważony notorycznie łamiący przepisy sanitarne. Czyny przestepcze dokonuje w sposób ciągły i z premedytacją, czym ośmiesza prokuraturę kpiac z porządku prawnego w Polsce.
Rządy wymienia się w lokalach wyborczych, a nie bluźnierstwami na ulicy.
Brałam udział w protestach o aborcję, ale zepsuła to polityka partii z opozycji, wykorzystali nas.
A kulsony spsiują pod pisem i tak to wygląda.. Nic inno powrót do lat 80, tak trzymać... j
Jestem Piotrkowianinem i dopiero posiadanie interneu uświadomiło mi jaki tępy mamy naród
- Nie dajcie się wmanipulować protesty szczegółowo zaplanowana operacja dywersji ideologicznej
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!