Skandal.
To rząd wymyśla i d i o t y c z n e kategorie przejazdowe, które kosztują tysiące złotych a na które trzeba czekać tygodniami lub miesiącami. Życie gospodarcze nie ma tyle czasu jak urzędasy. Ludzie tyrają za pieniędzmi. Zatem każdy wsiada i jedzie. Jednym słowem państwo tworzy regulacje anty gospodarcze. Sytuacja jest beznadziejna.
Do Wojtek:
Przecież masz napisane, że poszczególne naciski na osie były w normie - to tez nic nie stanie się jezdni (chodzi tutaj o fizykę), ciezar jest rozłożony na więcej kół już mówiąc w kolokwialnym języku...
jedzie przeciążony to nie wolno, ale jak zapłaci to już wolno. Wniosek jak zapłacone to waży mniej. :-) A poza tym to ciągali go z Rakowskiej do ronda aby zniszczył Wolborską i rondo ? Genialne !
Ja to podziwiam tych pseudo komentatorow,w jestescie tak zielni w transporcie drogowym ze az mi was szkoda,zeby nie transport drogowy ty byscie nie jezdzili mercedesem tylko maluchem ,zeby nie trasmort polaczony z modularnym trasportem morskim byscie tak zyli jak bylo za komuny nawet byscie nie mieli chinskich majtek .
Pozdrawiam kierowca Tira.
Widzę od jakiegoś czasu jest parcie Itd na Piotrków Trybunalski a co z resztą miast w regionie czarna dziura???? Czym się ITD pochwali na epiotrkow.pl
Kierwca.
Ja tym bym sie wziol za te osobowki za zle ustawione swiatla ktore oslepiaja,kopca,zajezdzaja droge albo pchaja sie na trzego i spowalniaja ruch kolowy to jest problem anie szukac winy w tirach na zachodzi nie ma takiego problemu.
Jeśli ktoś potrafi takim gabarytem kierować to trzeba chwalić a nie tylko szukać kasy do łatania dziury w budżecie
ITD powołano właśnie do takich kontroli. Nie do likwidacji lecz do roboty, bo aut ciężarowych przybywa. Ponieważ większość łamie przepisy z premedytacją, karać też z premedytacją.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!